content_paste Trimite o cerere de oferta la depozitele locale. Esti la un click distanta de zeci de comercianti fast_forward

Scapa de stresul amenajarilor interioare


Scapa de stresul amenajarilor interioare
Un nou concept prinde viata pe piata amenajarilor interioare, acesta fiind primul pas catre maturizarea serviciilor de arhitectura si design.

Conceptul nostru are la bază câteva idei, care ne diferențiază de restul firmelor de design și amenajări interioare. Facem parte dintr-un grup cu experiență indelungată in domeniul construcțiilor și dispunem de toată logistica necesara desfăsurării proiectelor mari sau de mici dimensiuni. Vă oferim pachete „la cheie”, care să vă scuteasca de toata alergătura prin zeci de magazine, timpul pierdut sau indreptarea alegerilor greșite.

După ce alegeți designul favorit, veti primi tot ce se vede in imagine: incepând cu zugrăvit și pâna la parchet, mobilă, decorațiuni și accesoriile aferente.

Asigurăm toate serviciile necesare, de la managementul proiectului și pâna la curățenia finala. Clienții vor primi totul la cheie, gata sa se bucure de noua incăpere.

Designul este unic, conceput de arhitecții Hristea Design, și realizat in concordanță cu dimensiunile medii ale locuințelor urbane din România. Folosim doar materiale de calitate și actualitate. Nu facem rabat de la nimic, toate materialele din casa dumneavoatra vor face parte din vârful de gamă din punct de vedere calitativ.

Toate lucrarile și obiectele din incapere vor beneficia de garanție indelungată, ceea ce reprezintă o certitudine a calității și profesionalismului.

Pentru noi, design-ul de interior nu este doar un “moft”, ci este o nevoie. Căminul tău este cel care îți oferă liniștea și relaxarea pe care o cauți la sfârșitul zilei. Ne inspiram din tot ce ne inconjoara, propunem idei care indeplinesc criterii de estetica, funcționalitate si adaptare la nevoile beneficiarilor. La noi poți gasi obiecte de design originale, mobilă şi accesorii, interioare simple sau ultramoderne, perfecte pentru a te inspira. Dorim sa aducem ordine si coerența fiecarui pas pe care un proiect de design il parcurge pentru a deveni realitate. De aceea am integrat toate serviciile noastre, de la proiectare la managementul executiei , intr-un flux de lucru unic ce controleaza si reduce durata si costurile pentru caminul tau. Obiectivul nostru este sa realizam proiecte durabile, cu un design inteligent, de care sa se bucure clienții nostri.

contact_phone Detalii autor:

Hristea Design  + vezi detalii |  publicat pe 10-11-2016

perm_data_setting Din aceeasi categorie: