content_paste Trimite o cerere de oferta la depozitele locale. Esti la un click distanta de zeci de comercianti fast_forward

Cum alegi incaltamintea de protectie: S1, S2, S3 sau S1P?


Cum alegi incaltamintea de protectie: S1, S2, S3 sau S1P?
Cerinte pentru bocanci, pantofi si sandale de protectie marcate cu SB, S1, S2, S3, SP, S4, S5, O1 si O2, conform EN ISO 20345:2011.

Incaltamintea de protectie este reglementatat prin standardul EN ISO 20345:2011, care specifica cerintele pentru bocanci, pantofi si sandale de protectie. Probabil ca ati observat ca majoritatea articolelor de incaltaminte de lucru sunt marcate cu simbolurile SB, S1, S2, S3, SP, S4 sau S5.

Ce inseamna aceste simboluri? Vom explica in cele ce urmeaza:

Incaltaminte cu bombeu metalic:


Cel mai important factor in cazul unor incaltari de protectie este reprezentat de protectia impotriva socurilor mecanice. Astfel, intregul standard porneste de la codul de baza SB, care certifica faptul ca incaltamintea are in componenta un bombeu (metalic, compozit, din TPU sau aluminiu) rezistent la un impact de 200 de jouli si 15.000 de newtoni.

info_outline Incaltaminte SB: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta

info_outline Incaltaminte S1: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului si proprietati antistatice.

info_outline Incaltaminte S1P: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice, talpa rezistenta la penetrare.

info_outline Incaltaminte S2: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice, rezistenta la penetrarea si absorbtia apei 60 de minute.

info_outline Incaltaminte S3: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice, rezistenta la penetrarea si absorbtia apei 60 de minute, talpa exterioara in relief si rezistenta la penetrare.

info_outline Incaltaminte S4: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice, rezistenta la penetrarea si absorbtia apei fara limita de timp.

info_outline Incaltaminte S5: Incaltaminte cu bombeu rezistent la impact, talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice, rezistenta la penetrarea si absorbtia apei fara limita de timp, talpa in relief si rezistenta la penetrare.

Incaltaminte fara bombeu metalic:


info_outline Incaltaminte OB: Incaltaminte cu talpa anti-derapanta

info_outlineIncaltaminte O1: Incaltaminte cu talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice.

info_outlineIncaltaminte O2: Incaltaminte cu talpa anti-derapanta, zona de acoperire a calcaiului inchisa, absorbtia energiei in zona calcaiului, proprietati antistatice si rezistenta la penetrarea si absorbtia apei 60 de minute.

Alte simboluri:


info_outline SRA: talpa anti derapanta: placi ceramice acoperite cu lauril sulfat de sodiu
info_outline SRB: talpa anti derapanta: otel acoperit cu glicerina
info_outline SRC: SRA + SRB
info_outline P: rezistenta la penetrare
info_outline C: incaltaminte conductiva
info_outline A: incaltaminte antistatica

label_outline vezi oferte incaltaminte protectie de la distribuitori inscrisi pe site

contact_phone Detalii autor:

MKT Solutions  + vezi detalii |  publicat pe 02-03-2017

perm_data_setting Din aceeasi categorie:store Login Comerciant    wb_incandescent Servicii    storage Contact / Termeni de utilizare    people Facebook    add_location Promotii