content_paste Trimite o cerere de oferta la depozitele locale. Esti la un click distanta de zeci de comercianti fast_forward

Platformă Nouă pentru Digitalizarea IMM-urilor


Platformă Nouă pentru Digitalizarea IMM-urilor
O nouă platformă a fost lansată pentru digitalizarea IMM-urilor. Onliners reprezintă interfața dintre firme mici sau medii și furnizori externi de servicii digitale.

Site-ul este împărțit in categorii simple, pentru a veni în ajutorul celor fără prea multă experiență în zona de online. Astfel, s-a luat decizia de simplificare la maxim a procesului de înregistrare și s-a ales o structură foarte simplistă a platformei.

Am luat decizia de implementare a unei astfel de soluții din cauza nivelului scăzut de digitalizare a IMM-urilor din România, dar și din cauza evenimentelor recente. Pandemia din anul 2020 reprezintă un șoc pentru multe tipuri de afaceri care nu au avut niciun fel de prezență online a afirmat Radu Bozga, inițiatorul proiectului.

Conform unui raport din 2019 al Comisiei Europene, doar 8 % din totalul IMM-urilor din România făceau vânzări online (față de media UE de 17 %), în timp ce 2 % dintre acestea efectuau vânzări online transfrontaliere (comparativ cu media UE de 8 %).

Onliners.ro este gratuit pentru cei care doresc să-și găsească un partener pentru realizarea unui site de prezentare, a unui magazin online, a unei aplicații mobile sau să beneficieze de serviciile unei agenții de online marketing.

Doritorii de astfel de servicii trebuie doar să înscrie un proiect, fiind necesare câteva cuvinte despre cerințele pe care le au. Comunitatea de freelanceri și agenții online pot trimite aplicații de participare pentru a intra în contact cu beneficiarii. Relația dintre beneficiar și ofertant nu este intermediată sau condiționată de platformă, cei doi având libertate totală asupra condițiilor de colaborare.


contact_phone Detalii autor:

Constructozaurus   |  publicat pe 14-04-2020

perm_data_setting Din aceeasi categorie:store Login Comerciant    wb_incandescent Servicii    storage Contact / Termeni de utilizare    people Facebook    add_location Promotii