content_paste Trimite o cerere de oferta la depozitele locale. Esti la un click distanta de zeci de comercianti fast_forward

Încălțămintea de Protecție: Bocanci, Pantofi, Sandale & Cizme


Încălțămintea de Protecție: Bocanci, Pantofi, Sandale & Cizme
Încălțămintea de protecție reprezintă bocanci, cizme, sandale sau pantofi rezistenți la diferiți factori externi, fiind realizați pentru protecția piciorului în timpul muncii.

Inițial, încălțămintea de protecție a fost utilizată pentru protecția membrelor inferioare de căderi accidentale ale obiectelor sau compresiuni asupra degetelor. Pentru a îndeplini acest scop, încălțămintea a fost ranforsată în dreptul vârfurilor cu un bombeu din material durabil.

Deși în mod tradițional din oțel, bombeul poate fi realizat și dintr-un material compozit sau chiar aluminiu. De-a lungul timpului, încălțămintea de protecție a devenit din ce în ce mai diversificată, în momentul de față existând aplicații pentru anti-derapare, protecția călcâiului, absorbția energiei, protecție antistatică, rezistența la penetrare și absorbția apei în diferite limite de timp.

Marcajele de pe etichetă indică standardele naționale sau internaționale pe care produsul le îndeplinește și vor identifica nivelul de protecție oferit pentru impact, penetrare, șocuri electrice și pericole chimice. Încălțămintea destinată prelucrării chimice sau fabricarea semiconductorilor poate fi, de asemenea, evaluată pentru a disipa electricitatea statică, protejând în același timp purtătorul de electrocutare.

info_outline Impact și protecții de bază
SB: Impact 200 jouli, inclusiv 15.000 de tone de compresie
S1: Protecție bombeu de 200 jouli. Călcâie complet acoperite. Proprietăți antistatice. Absorbție de energie. Protecție la combustibil.
S2: Protecție bombeu de 200 jouli. Călcâie complet acoperite. Proprietăți antistatice. Absorbție de energie. Protecție la combustibil. Pătrunderea apei și rezistență la absorbția apei.
S3: Protecție bombeu de 200 jouli. Călcâie complet acoperite. Proprietăți antistatice. Absorbție de energie. Protecție la combustibil. Pătrunderea apei și rezistență la absorbția apei. Rezistență la penetrare unică. Talpă exterioară în relief.

info_outline Protecții adiționale
HRO: Talpă rezistentă la căldură: talpa pantofului rezistentă la contactul fierbinte până la 300 ° C timp de 1 minut
P: Rezistența la penetrare 1100 newtoni oferită de o talpă intermediară din oțel.
E: Absorbția de energie a călcâiului: 20 de jouli
WRU: Suprafete rezistente la penetrare a apei
WR: Încălțăminte impermeabilă
M: Protecție metatarsică
AN: Protecția gleznei

info_outline Rezistenţă electrică
O: Conductiv: Rezistență maximă 100 kΩ
A: Antistatic: Interval de la 100 kΩ la 1000 MΩ

info_outline Medii ostile
CI: Izolare frig: protecție împotriva frigului la -17 ° C timp de 30 minute
HI: Izolare căldură: protecție împotriva căldurii până la 150 ° C timp de 30 minute
SRA: Rezistență la alunecare pe podele din gresie ceramică date cu agent de curățare a soluției de lauril sulfat de sodiu
SRB: Rezistență la alunecare pe podelele din oțel cu glicerină
SRC: Rezistență la alunecare pe podele din gresie ceramică date cu agent de curățare și podele din oțel cu glicerină
FO: Rezistența la combustibil (petrol și benzină / motorină )
CR: Rezistență la tăiere (nu împotriva tăieturilor cu lanț)

label_outline vezi oferte incaltaminte protectie


contact_phone Detalii autor:

Constructozaurus   |  publicat pe 11-03-2020store Login Comerciant    wb_incandescent Servicii    storage Contact / Termeni de utilizare    people Facebook    add_location Promotii