content_paste Trimite o cerere de oferta la depozitele locale. Esti la un click distanta de zeci de comercianti fast_forward

Cele mai cautate materiale de constructii in septembrie


Cele mai cautate materiale de constructii in septembrie
Luna septembrie a inceput, ceea ce inseamna startul unui nou sezon de varf pentru vanzatorii de materiale de constructii.

Marketerii din mediul online au la dispozitie instrumente avansate de statistica, fiind la curent cu modificarile tendintelor in ceea ce priveste comportamentul cumparatorilor de-a lungul anului.

Din statistica anuala Google Trends, putem sa tragem concluzii destul de exacte in ceea ce priveste dinamica cererii si evolutia acesteia in fiecare luna.

Anumite date sunt influentate de factori externi, cei mai importanti fiind corelati cu volumul de precipitatii si chiar cu anumite evenimente sportive (de exemplu Campionatul European de Fotbal).

Tragand linie si eliminand anumite cuvinte cheie care-si pierd din avand spre sfarsitul anului (ex: fier beton), am ajuns la concluzia ca cele mai cautate materiale din septembrie vor fi cele care tin de termoizolatii, de acoperis si de structura.Termoizolatiile vor fi in topul cautarilor, fiind pus accentul pe cautarile materialelor vedeta: polistiren expandat, vata minerala si tencuiala decorativa.

Caramdida si BCA-ul vor tine cererea ridicata in luna septembrie pentru materialele de structura, iar tabla si tigla metalica vor reprezenta categoria materialelor pentru acoperis.

De-a lungul intregului an 2015, se pot observa diferente in ceea ce priveste topul cautarilor pe fiecare judet in parte.

Daca in Bucuresti cele mai cautate materiale sunt cele care tin de termoiozlatii, in Cluj cel mai cautat material este CARAMIDA. Ialomita este singurul judet in care BCA-ul este inca la putere, devansand usor in cautari caramida.

Vezi ofertele distribuitorilor locali de Materiale pentru Acoperis, Termoziolatii si Materiale de Structura.

contact_phone Detalii autor:

Constructozaurus   |  publicat pe 01-09-2016